Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä
Clip-on Pidennykset Synthetic 5 pieces #Dark Brown 50 cm SCLODB50R
41,99 € EURFI
Rapunzel® Synthetic
https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27287/a8f35bac5f08beacd5b0ca791aca788e.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27260/1c1146a212ad009c532452a5e2c91cd1.jpg

Clip-on Pidennykset
Synthetic 5 pieces

#Dark Brown 50 cm Tuotenro: SCLODB50R
Clip-on Pidennykset Synthetic 5 pieces #Dark Brown 50 cm
Clip-on Pidennykset Synthetic 5 pieces #Dark Brown 50 cm
Sulje
Pikatoimitus 1-2 päivässä.
41,99 €
41,99 €

Synteettiset hiuslisäkkeet - Clip-on Pidennykset Straight

Clip on -setti luonnolliselta näyttävästä synteettisestä materiaalista, joka kiiltää luonnollisesti. Sopivat erinomaisesti niin häihin kuin muihin juhliin sekä tuomaan lisää tuuheutta ja pituutta arkikampauksiin. Clip on -setti on helppo kiinnittää klipseillä - saat paksut, pitkät hiukset alle viidessä minuutissa. Hiukset voi leikata omien hiustensa pituuteen sopivaksi.

Pakkauksessa:

5 valmista osiota - kaikki mitä tarvitset saadaksesi pitkät, paksut hiukset.

Hiuslisäkkeet:

100 %:n synteettiset hiuslisäkkeet

Klipsit:

Voi sisältää nikkeliä.

Eivät kestä lämpöä.
Tee näin:
 1. Harjaa hiuslisäkkeet varovasti, aloita latvoista ja etene ylöspäin osio kerrallaan, jotta saat mahdolliset takut selväksi. Käytä metalliharjaa.
 2. Jaa hiukset osioihin.
 3. Avaa klipsi taivuttamalla ja kiinnitä se jakauksen kohtaan. Jatka kiinnittämällä hiuksiisi haluamasi määrä hiusosioita. Valmista!
Clip on -settisi sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Kun menet nukkumaan, napsautat lisäkkeet helposti irti hiuksista klipsiä taivuttamalla.
Rapunzel® Synthetic

on luonnollisen tuntuista synteettistä kuitua. Hiukset näyttävät aidoilta ja luonnollisilta, vaikka ne ovat synteettistä materiaalia. Kuitu sopii hyvin peruukkeihin ja lisäkkeisiin. Saat luonnollisen näköiset hiukset edullisesti.

 • Rapunzel Synthetic -hiuksissa on kaunis, luonnollinen pinta ja kiilto.
 • Hyvä valinta, kun haluat kokeilla hiuslisäkkeitä ensimmäistä kertaa.
 • Voidaan käyttää monta kertaa, ei vaadi paljon hoitoa.
THE HAIR GUIDE

Uudet, synteettiset lisäkehiuksesi voivat hyvin, kun ne saavat rakkautta ja huolenpitoa. Noudata näitä ohjeita, jotta Clip on -settisi näyttää hyvältä mahdollisimman pitkään. Hiusten kestoon vaikuttaa se, miten usein niitä käytät ja kuinka usein peset ja muotoilet niitä. Mitä harvemmin peset ja muotoilet hiuslisäkkeitä, sitä kauemmin ne kestävät.

Pesu:

Käytä metalliharjaa. Harjaa hiukset ennen pesua. Aloita latvoista ja etene ylöspäin osio kerrallaan ja selvitä mahdolliset takut. Huuhtele hiukset haaleassa, kädenlämpöisessä vedessä. Levitä shampoo ja sen jälkeen hoitoaine, vältä hiusten hankaamista. Huuhtele huolellisesti pesun ja hoitoaineen levityksen jälkeen ja anna hiusten kuivua itsestään.

Muotoilu:

Synteettiset hiuslisäkkeet on valmiiksi muotoiltu ja heti käyttövalmiit. Hiukset voi halutessaan leikata sopivan pituisiksi oman tyylinsä mukaan. Harjaa hiukset käytön jälkeen metalliharjalla, jotta ne eivät takkuunnu. Hiukset säilyvät laadukkaina pitempään, kun et käytä lämpölaitteita kuten kiharrinta tai suoristusrautaa. Synteettisissä hiuksissa ei ole myöskään hyvä käyttää muotoilutuotteita. Liian korkea lämpö voi sulattaa hiukset. Hiukset kannattaa säilyttää omassa pakkauksessaan tai lisäkkeille tarkoitetussa säilytyspussissa, jotta ne säilyttävät mallinsa pitempään.