Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä

CSR

 

Hiusten eettisyys

Lisäkehiusten laatu

Rapunzel vs. Cancer

Hiusten eettisyys

 
Haluamme asiakkaidemme tuntevan olonsa itsevarmaksi lisäkehiuksissamme. Haluamme heidän olevan myös ylpeitä siitä, että he käyttävät Rapunzel of Swedenin hiuksia. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat luottaa hiusten valmistus- ja hankintatapoihin ja että he tietävät, että kannamme vastuumme niin toimintamme sosiaalisesta, taloudellisesta kuin ekologisesta kestävyydestä. 
 
Täältä voit lukea lisää työmme eettisyydestä, tutustua Code of Conduct -ohjeistukseemme ja seurata koko tuotantoketjuamme aina raaka-aineen hankinnasta valmiiksi tuotteeksi.

 

Tavarantoimittajat

 
Laatu, palvelu ja turvallisuus ovat Rapunzel of Swedenin johtotähtiä. Rapunzelin lisäkehiukset ovat aitoa hiusta, ja ne tulevat eri puolilta maailmaa. Muutama tarkasti valittu toimittaja Kiinassa ostaa, värjää, käsittelee ja pakkaa hiukset. Toimittajillamme on yli 20 vuoden kokemus lisäkehiuksista, ja yhteistyömme heidän kanssaan on tiivistä.

Hiuksemme ovat käsityötä, ja niiden valmistus vaatii suurta tarkkuutta ja taitavia tekijöitä. Olemme tarkkoja työntekijöidemme työoloista ja vaadimme, että heillä on vakuutus, viikonloppuvapaat, lomat ja eläke. Lisäksi edellytämme, että heidän työtuntinsa pysyvät lain sallimissa rajoissa.

Rapunzel of Swedenin muut tuotteet kuten hiustenhoitotuotteet, hiustarvikkeet ja muotoilulaitteet valmistetaan muun muassa Ruotsissa, muualla Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa. Rapunzel of Swedenin korkeat vaatimukset koskevat kaikkia toimittajiamme, ja varmistamme niiden toteutumisen säännöllisellä yhteydenpidolla.

 

Code of Conduct

 
Kaikkien toimittajiemme tulee noudattaa toiminnassaan Rapunzel of Swedenin arvoja. Ne säätelevät muun muassa tehtaiden työoloja, työntekijöiden palkkoja ja alihankkijoiden käyttöä. Yksi vaatimuksistamme on, että hiuksensa myyvät ihmiset tekevät sen omasta vapaasta tahdostaan. Olemme kieltäneet myös lapsityövoiman käytön.

Vierailemme säännöllisesti toimittajiemme tehtailla varmistaaksemme, että vaatimuksiamme noudatetaan ja työntekijöillä on hyvät työolot.
 
 

CSR

 
Me Rapunzel of Swedenillä uskomme vaikuttamiseen. Perustimme siksi Rapunzel vs Cancer -säätiön vuonna 2012. Sen kautta olemme jakaneet joka vuosi varoja ruotsalaisille ja kansainvälisille hyväntekeväisyysjärjestöille syöpätautien tutkimukseen sekä koulutuksen ja opetustyön kehittämiseen. Säätiö on perustamisestaan lähtien jakanut tukea kaiken kaikkiaan yli puoli miljoonaa kruunua. 

Rapunzel of Sweden on vuoden 2017 alusta lähtien panostanut entistä enemmän ympäristötyöhön. Ensimmäinen askel tässä työssä on tuotetoimituksistamme aiheutuvien päästöjen hyvittäminen. Kehitämme toimintaamme tästä eteenpäin ympäristötietoisemmin.
 
 

Kuljetuspäästöjen hyvittäminen

 
Haluamme, että Rapunzelin toiminta vaikuttaa ympäristöön mahdollisimman vähän, ja siksi olemme valinneet ympäristöystävällisiä kuljetusvaihtoehtoja. Yleensä tuotteemme kuljetetaan laivalla, mutta kun toimitukset tapahtuvat lentäen, käytämme rahtiyhtiöitä, jotka ostavat lennon myymättä jääneet paikat. Sen ansiosta koneen lastaustila on aina tehokkaassa käytössä tuotteidemme kuljetuksen aikana.

Hyvitämme päästöt, jotka aiheutuvat tavaran toimittamisesta asiakkaillemme. Autamme ruotsalaisen Vi-skogen-hyväntekeväisyysjärjestön kautta ihmisiä, jotka ovat kärsineet eniten ilmastonmuutoksesta istuttamalla puita Keniaan ja Tansaniaan.
 

Lisäkehiusten laatu

 
Kun hiuskarvat ovat oikeinpäin aina niiden leikkaamisesta niputtamiseen ja kiinnittämiseen, hiukset eivät takkuunnu ja lookista tulee luonnollinen. Rapunzel of Swedenin tavoitteena on toimittaa lisäkkeitä, joiden hiukset on huolella valittu ja oikeinpäin, jotta hiukset säilyttävät tuuheutensa latvoja myöten. Valikoimassamme on niin ohuita, laineikkaita, karheita, suoria, tummia ja vaaleita hiuksia, jotta kaikille hiustyypeille löytyisi luonnollisen näköinen lisäke.
 

Laatu

 
Rapunzel of Swedenin valikoimassa on kolme erilaista hiuslaatua erilaisiin hiustarpeisiin: Original, Premium ja Luxury. Ne erottaa toisistaan alkuperä ja erilaiset käsittelytavat. Luonnostaan vaaleaa hiusta on voitu esimerkiksi vaalentaa vähemmän, mikä näkyy lopputuloksessa.
Täältä voit lukea lisää eri laaduista:
 

Rapunzel Original

 
Rapunzel Original on eniten myyty hiuslaatumme, ja se ei ole mikään yllätys. Hius on karkeahkoa, minkä ansiosta se antaa lisätukea omille hiuksillesi ja muotoilusta tulee helpompaa. Voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla ja olla varma, että ne pysyvät paikallaan.
 
Hiusta on helppo suoristaa, kihartaa ja muotoilla pesun jälkeen. Hius kestää neljästä kuuteen kuukauteen riippuen siitä, miten usein sitä käytetään.  
 

Rapunzel Premium

 
Rapunzel Premium on hienoa ja pehmeää hiusta, jota on helppo käsitellä. Siksi se on kampaajien suosikki ja menestystuote Pohjoismaissa. Hiuskarva on kevyttä ja alkuperäiseltä väriltään yleensä ruskeaa. Vaaleita lisäkkeitä ei ole siksi tarvinnut vaalentaa voimakkaasti, minkä ansiosta hiuksen pintakerros on paremmassa kunnossa kuin monien muiden lisäkehiusten. 
 
Hius on peräisin Euroopan koillisosista, muun muassa Venäjältä ja Kiinan pohjoisosista. Se kestää jopa kuusi kuukautta, kun sitä käytetään joka päivä. Hiusta voi pesun jälkeen kihartaa, suoristaa ja muotoilla haluamallaan tavalla.
 
 

Rapunzel Luxury

 
Rapunzel Luxury -hiusta on käsitelty vain muutama kerta, toisinaan ei lainkaan, ja siksi se on Rapunzelin ylellisin hiuslaatu. Samasta syystä se on harvinainen markkinoilla, ja sen kysyntä on suuri juuri hiuksen korkean laadun takia. 
 
Pehmeitä ja hyvin laskeutuvia hiuksia on ainoastaan sävytetty, minkä ansiosta hiuksen uloin kerros on hyvässä kunnossa. Hiukset tulevat Euroopasta, ja niitä voi käyttää useita kertoja ja muotoilla pesun jälkeen oman tyylinsä mukaan. Täydelliset sinulle, joka haluat käyttää ohuehkoa hiusta, joka kestää kauniina pitkään.
 
 

Laatua joka vaiheessa

 
Jotta saat asiakkaanamme luonnollisilta näyttävät, laadukkaat hiuslisäkkeet, valitsemme aidot lisäkehiuksemme huolella. Hiuslisäkkeet ovat käsityötä, ja niiden valmistus vaatii kokemusta ja tarkkuutta. Siksi toimimme vain muutaman, tarkasti valitun toimittajan kanssa, jotka jakavat arvomme ja ovat allekirjoittaneet Code of Conduct -toimintaohjeemme. 
 
Tavarantoimittajillemme hiukset tulevat eri puolilta maailmaa ihmisiltä, jotka ovat itse halunneet myydä hiuksensa lisäkkeiksi. Hiukset ovat peräisin ennen kaikkea Kiinasta, mutta myös muista Aasian maista ja Euroopan koillisosista.
 
 

Näin toimimme: 

 1. Hiukset saapuvat tehtaalle, minkä jälkeen ne kammataan ja lajitellaan pituuden, laadun ja alkuperäisvärin perusteella.
 2. Hiukset värjätään värikylvyissä.
 3. Hiukset kammataan ja väri tarkistetaan.
 4. Kiinnike kiinnitetään käsityönä joka suortuvaan tai hiukset ommellaan hiusnauhaksi.
 5. Tehdas tekee vielä yhden laaduntarkastuksen.
 6. Hiukset harjataan, leikataan, pakataan ja toimitetaan.
 7. Kun hiukset saapuvat pääkonttorillemme, niiden laatu tarkastetaan.
 8. Hiukset pakataan ja lähetetään sinulle yhdessä muiden tilaamiesi tuotteiden kanssa.
 

Rapunzel vs. Cancer!

Rapunzel vs. Cancer -säätiön motto on Muutetaan maailmaa yhdessä. Se on mahdollista yhdessä sinun kanssasi. Säätiö jakaa vuosittain varoja ruotsalaisille ja kansainvälisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Säätiö on jakanut perustamisestaan lähtien yli 53 500 € Ruotsissa toimiville hyväntekeväisyysjärjestöille.
Suuret kiitokset kaikille, jotka ovat mahdollistaneet tämän. Yhdessä muutamme maailmaa!
 

Tietoa säätiöstä:

Itsenäinen säätiö, joka jakaa vuosittain varoja ruotsalaisille ja kansainvälisille hyväntekeväisyysjärjestöille, joiden tavoitteena on edistää syöpäsairauksien tutkimusta sekä alan koulutusta ja opetusta.
Säätiön ovat perustaneet Rapunzel of Swedenin perustaja Ida Backlund ja hänen äitinsä Ann-Christin Backlund vuonna 2012.
Säätiö on jakanut perustamisestaan lähtien yli 53 500 € Ruotsissa toimiville hyväntekeväisyysjärjestöille.
Ostamalla Rapunzel Angel -korun tuet syöpäsairauksien tutkimusta sekä alan koulutusta ja opetusta maailmanlaajuisesti. Enkeli symboloi suojelusta, vapautta ja toivoa – sinulle ja kanssaihmisille. Korun myyntitulo lahjoitetaan lyhentämättömänä säätiölle.