Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä
Lace Front -peruukki Suora - Lämmönkestävä Copper H01427/30
265,99 € EURFI
Rapunzel® Heat Resistant Fiber
https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.1/19914/fb49bd7ce6244fcf3869ec5c0f62e317.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.0/7281/886c5819663bd38643119c7f7e8d4eef.jpg

Lace Front -peruukki
Suora - Lämmönkestävä

Copper Tuotenro: H01427/30
Lace Front -peruukki Suora - Lämmönkestävä Copper
Lace Front -peruukki Suora - Lämmönkestävä Copper
Sulje
Copper Pituudet: 50 cm
Sävy
Valitse
Ylös
Alas
Sulje
Pituus
Määrä
Pikatoimitus 1-2 päivässä.
265,99 €
265,99 €

Lace Front -peruukki suora - Synteettistä kuitua

Rapunzel® Synthetic Lace Front -peruukki tuntuu kevyeltä ja näyttää luonnolliselta. Se sopii erinomaisesti peruukkia ensimmäistä kertaa kokeilevalle.

Rapunzel® Lace Front -peruukki on valmistettu kevyestä, lämpöä kestävästä synteettisestä materiaalista, joka kiiltää luonnollisesti ja näyttää luonnolliselta. Peruukin etuosassa on ihonvärinen verkko, johon jokainen hius on solmittu käsin – sen ansiosta pohja näyttää aivan kuin omalta hiuspohjaltasi. Voit siksi helposti vaihdella jakaukseen paikkaa ja muotoilla peruukkia haluamallasi tavalla. Verkkoa voi muotoilla oman hiusrajan mukaan joko leikkaamalla tai ompelemalla reunaa sisään niin, että peruukki kehystää kauniisti omia kasvoja.

Päälaki, niska ja peruukin sivut on ommeltu osioiksi. Synteettisestä kuidusta valmistetut hiukset kestävät jopa 190 ºC lämpöä. Peruukkia voi siis muotoilla kevyesti lämpöraudalla ja voit vaihdella helposti kampaustasi. Kokoa voit säätää itse niskan hakasella varustetulla kuminauhalla. Sivujen hiusklipsit auttavat peruukkia pysymään paikallaan.

Suosittelemme, että leikkaat/ompelet ja kiinnität lämpöä kestävän Lace Front -peruukin ohjeidemme mukaan, jotta saat peruukin, joka kehystää kasvojasi mahdollisimman kauniisti.

Rapunzel® Lace Front -peruukki sopii erinomaisesti sinulle, joka haluat kokeilla peruukkia ensimmäistä kertaa tai haluat vaihdella hiusten väriä ja mallia tilanteen mukaan.

Pituus:

50 cm

Koko:

Medium (54-60 cm)

Laatu:

Rapunzel® Heat Resistant Fibers, kuitu kestää lämpöä jopa 190 asteeseen asti.

Synteettisestä kuidusta valmistetut Lace Front -peruukimme kestävät lämpöä aina 190 asteeseen, joten niitä voi muotoilla kevyesti. Suosittelemme, että noudatat aina peruukkiemme leikkaus-, hoito- ja kiinnitysohjeita, jotta peruukki korostaisi kasvojasi mahdollisimman kauniisti. Synteettisestä kuidusta valmistetut Lace Front -peruumme kestävät lämpöä aina 190 asteeseen, joten niitä voi muotoilla kevyesti. Suosittelemme, että noudatat aina peruukkiemme leikkaus-, hoito ja kiinnitysohjeita, jotta peruukki korostaisi kasvojasi mahdollisimman kauniisti.

 • Rapunzel Heat Resistant -kuituja voidaan muotoilla enintään 190 asteen lämmöllä. Otathan kuitenkin huomioon, että lämpökäsittelyt vaikuttavat peruukin käyttöikään, laatuun ja kestävyyteen. Muistathan, ettet käytä hiustenmuotoilutuotteita, jos peruukki on valmistettu synteettisestä materiaalista.
 • Synteettistä peruukkia ei ole tarkoitus pestä. Pesemisen sijaan peruukkia voi tuulettaa kevyesti. Tarvittaessa voit kuivata tai pyyhkiä peruukin pohjan muodostavan peruukkihupun. Käytä hupun puhdistamiseen kevyesti kostutettua pyyhettä tai riepua: käännä peruukki ylösalaisin ja pyyhi hupun sisäpinta puhtaaksi. Käytä haaleaa tai kylmää vettä ja anna peruukin kuivua itsekseen Rapunzelin peruukkitelineessä.
 • Suosittelemme, että käytät Rapunzelin hiustenpidennyksille kehitettyjä harjoja, kun kampaat tai selvität peruukkia. Harjamme ovat hellävaraisia ja soveltuvat siksi myös peruukkien hoitoon. Selvitä peruukin hiukset sormin ennen harjaamista. Joskus pelkästään hiusten selvittäminen sormin riittää, eikä peruukkia tarvitse harjata tai kammata.
 • Peruukkiverkon käyttäminen suojaa sekä peruukkia että omia hiuksiasi kulumiselta.
 • On tärkeää säilyttää peruukkia oikein, kun sitä ei käytetä. Säilytä peruukkia joko Rapunzelin peruukkitelineessä tai pane peruukki takaisin alkuperäiseen pakkaukseensa, kun olet ensin pyöräyttänyt hiukset toistensa ympärille ja asetellut ne peruukin sisällä olevaan huppuun. Rapunzelin peruukkiteline helpottaa peruukin muotoilua, kuivattamista ja säilytystä.
Näin leikkaat Lace-mallin peruukkia:
 • Peruukin etuosa on ihonväristä verkkoa, jota voit leikata oman hiusrajasi mukaan niin, että se sopii kasvojesi piirteisiin. Voit leikata verkon itse, pyytää apua kampaajalta tai varata ajan lähimpään Rapunzelin kampaamoon. Pidä peruukkia päässäsi, kun leikkaat sitä itse, jotta näet missä oma hiusrajasi kulkee. Voit myös sovittaa peruukkia ja merkitä siihen hiusrajasi paikan liidulla tai neulalla ja langalla. Varo, ettet leikkaa peruukkia liikaa. Leikkaa mieluummin vähän kerrallaan.
 • Peruukin kiinnittämiseen käytetään Rapunzel Lace Front -silikoniteippiä. Tarkista, ettet ole yliherkkä tai allerginen lateksille tai muille teipin sisältämille ainesosille ennen sen käyttöä. Voit testata teippiä ensin kyynäritaipeeseesi. Anna teipin olla hetki ihollasi, jotta näet esiintyykö siinä punoitusta tai muuta vastaavaa reaktiota.
 • Varo, ettet teippaa vahingossa omia hiuksiasi kiinnittäessäsi peruukkia teipillä. Teippi on todella vahvaa, ja siksi teippiin kiinnittyneet hiukset voivat irrota, kun poistat teippiä. Teipin irroittamiseen käytetään pumpulipuikkoa, joka on kostutettu miedolla öljyllä (esim. jojobaöljyllä). Taputtele teippiä pumpulipuikolla kunnes se irtoaa. Älä revi teippiä irti, sillä se voi vahingoittaa ihoasi.
 • Jos sinulla ei ole hiuksia, voit poistaa Lace-peruukin sivussa olevat pienet kammat. Peruukkisi tuntuu näin mukavammalta päätä vasten.
 • Voit vaihdella Lace-peruukin jakauskohtaa haluamallasi tavalla. Parhaan lopputuloksen saamiseksi kostuta ensin peruukin yläosaa siitä kohdasta, johon haluat tehdä jakauksen. Kampaa sen jälkeen hiukset haluamaasi suuntaan Rapunzelin kammalla. Voit tarvittaessa föönata hiuksia kylmällä ilmalla. Älä föönaa peruukkia lämmöllä, koska lämpö voi sulattaa peruukin pohjaverkkoa.
 • Jos käytät lämpöä kestävästä kuidusta valmistettua Lace Front -mallin peruukkia, älä muotoille peruukkia yli 190 asteen lämmöllä. Huomaa, että peruukin verkko, johon hiukset on kiinnitetty, EI kestä lämpöä. Älä siis käytä lämpörautaa tai muuta lämmönlähdettä verkon lähellä, sillä se voi sulaa.
 • Rapunzel ei vastaa peruukin käytöstä eikä siitä, miten asiakas käsittelee ostamaansa peruukkia. Peruukin käyttö ja käsittely Rapunzelin kampaamon ulkopuolella tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.
Jos olet tai epäilet olevasi allerginen tai yliherkkä synteettisille materiaaleille tai lateksille, tarkista, voitko käyttää synteettisestä materiaalista valmistettua peruukkia ja/tai silikoniteippiä ennen kuin ostat peruukin/teipin tai otat ne käyttöön.
Miten Lace Front -mallin peruukki kiinnitetään:
 1. Asettele omat hiuksesi peruukkiverkkoon.
 2. Leikkaa peruukin verkko sopivaksi, vältä leikkaamasta verkkoa liian läheltä hiusten kiinnityskohtia.
 3. Leikkaa pala teippiä ja kiinnitä se ihoosi hiusrajan lähelle tai peruukin reunaan, sen sisäpuolelle. Kiinnitä niin monta teippipalaa kuin tarvitset peruukin kiinnittämiseen. Poista vaalea suojakelmu teipin päältä.
 4. Vedä peruukki päähäsi asettamalla ensin peruukin etuosa otsan teippejä vasten tai jos olet teipannut peruukkihupun, asettele peruukki lähelle hiusrajaasi. Varo kiinnittämästä teippiä omiin hiuksiisi. Kokeile, miltä peruukki tuntuu ja tarkista, että se istuu hyvin.
 5. Säädä peruukin koko sopivaksi takaosan kuminauhoilla.
 6. Sijoita peruukin kammat siten, että peruukki istuu tukevasti paikallaan. Jos et halua käyttää peruukissa olevia kampoja, voit poistaa ne peruukista.
Suosittelemme
Katso myydyimmät