Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä
Lace Front -peruukki - Lob Curly #Light Blond 40 cm LOBLB40C
73,99 € EURFI
Rapunzel® Synthetic
https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/29595/1e0995e1a00384e50d9f6020d665b2de.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/29593/f43037904781736584407d4ee8172633.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/29594/d5c786e4d44f17c3d6f2b5fb8dfcf6e9.jpg

Lace Front -peruukki
Lob Curly

#Light Blond 40 cm Tuotenro: LOBLB40C
Lace Front -peruukki - Lob Curly #Light Blond 40 cm
Lace Front -peruukki - Lob Curly #Light Blond 40 cm
Lace Front -peruukki - Lob Curly #Light Blond 40 cm
Sulje
Light blond Pituudet: 40 cm
Sävy
Valitse
Ylös
Alas
Sulje
Pituus
Määrä
Pikatoimitus 1-2 päivässä.
73,99 €
73,99 €

Lace Front -peruukki kihara - Lob-kampaus

Synteettinen peruukki, kiharat hiukset ja upea lob-kampaus! Lob-peruukilla vaihdat helposti päivän kampaustasi! Kasvoja kehystävät hiukset ulottuvat olkapäille (pituus n. 40 cm), niskan hiukset ovat vähän lyhyemmät (pituus n. 25 cm).

Peruukki on valmistettu kevyestä synteettisestä materiaalista, joka kiiltää luonnollisesti. Peruukin etuosa on ihonväristä verkkoa, johon jokainen hiuskarva on ommeltu rakkaudella, ja siksi se muistuttaa oikeaa hiuspohjaa. Sen ansiosta voit helposti vaihdella jakauksesi paikkaa ja stailata hiukset mielesi mukaan. Verkon voi muotoilla omaan hiusrajaansa sopivaksi joko leikkaamalla tai ompelemalla. Näin saat peruukin, joka kehystää kasvojasi täydellisesti.

 • Peruukin päälaki, niska ja sivut on ommeltu osioittain. Niskassa on joustavat hakaset, joilla voit itse säätää peruukin kokoa. Sivujen kammat antavat lisää tukevuutta kiinnitykseen.
 • Hius on synteettistä kuitua ja kampaus on valmiiksi stailattu. Peruukin hoito on siksi hyvin helppoa. Hius ei kuitenkaan kestä lämpökäsittelyä.
 • Rapunzel Lace Front -peruukki sopii niin ensi kertaa peruukkia kokeilevalle kuin usein hiusten väriä ja mallia vaihtavalle.
Materiaali:

Synteettinen hius, kiinteät kammat ja säädettävä resorinauha.

Koko:

Onesize

Eivät kestä lämpöä.
Rapunzel® Synthetic

on luonnollisen tuntuista synteettistä kuitua. Hiukset näyttävät aidoilta ja luonnollisilta, vaikka ne ovat synteettistä materiaalia. Kuitu sopii hyvin peruukkeihin ja lisäkkeisiin. Saat luonnollisen näköiset hiukset edullisesti.

 • Rapunzel Synthetic -hiuksissa on kaunis, luonnollinen pinta ja kiilto.
 • Hyvä valinta, kun haluat kokeilla hiuslisäkkeitä ensimmäistä kertaa.
 • Voidaan käyttää monta kertaa, ei vaadi paljon hoitoa.
THE HAIR GUIDE

Uusi synteettinen hiuslisäkkeesi voi hyvin, kun se saa rakkautta ja huolenpitoa. Noudata näitä ohjeita, jotta peruukkisi pysyy kauniina mahdollisimman pitkään. Peruukin kestävyyteen vaikuttaa se, miten usein sitä käytät ja peset. Mitä harvemmin peruukin peset, sitä kauemmin se kestää.

Vinkki! Peruukkiverkko suojaa sekä hiuksiasi että peruukkiasi kulumiselta.
Pesu:

Paras tapa raikastaa peruukki on tuulettaa se sisäpuoli ulospäin käännettynä. Voit myös pyyhkiä peruukin sisältä kostealla liinalla. Jos peruukki täytyy kuitenkin pestä, toimi näin:

 1. Harjaa hiukset metalliharjalla ennen pesua. Aloita harjaaminen latvoista ja etene ylöspäin osio kerrallaan, jotta saat mahdolliset takut selväksi.
 2. Kastele hiukset kädenlämpöisessä, haaleassa vedessä. Levitä shampoo ja sen jälkeen hoitoaine, vältä hankaamista. Huuhtele hiukset huolellisesti ja puristele ne varovasti kuivemmiksi. Anna hiusten sen jälkeen kuivua itsestään, mielellään peruukkitelineessä.
Muotoilu:

Synteettinen peruukki on valmiiksi stailattu, mutta voit halutessasi leikata ja muotoilla sitä. Jos haluat vaihtaa jakauksen paikkaa, kostuta peruukin yläosa ja harjaa hiukset metalliharjalla haluamaasi malliin. Hiukset kannattaa harjata aina käytön jälkeen metalliharjalla takkuuntumisen välttämiseksi. Älä käytä muotoiluun lämpölaitteita kuten kiharrinta tai suoristusrautaa, sillä liika kuumuus voi sulattaa hiukset. Älä myöskään käytä muotoilutuotteita synteettisten hiusten kanssa. Peruukki kannattaa säilyttää sen omassa pakkauksessa tai peruukkitelineessä, jotta sen muoto säilyy pitempään.

Näin leikkaat verkon:

Peruukin etuosa on ihonväristä verkkoa, jonka voi leikata omaan hiusrajaan ja kasvojen muotoon sopivaksi.

Tee näin:
 1. Pane peruukki päähän ja piirrä hiusrajasi verkkoon ompeluliidulla tai harsi kohtaan merkkilanka. Merkki ei saa ulottua peruukin hiusrajan taakse.
 2. Leikkaa tai taita verkko merkkien mukaan. (Jos leikkaat verkkoa, leikkaa vain vähän kerrallaan, jottet leikkaa liikaa. Jos taitat reunan päärmeelle, kiinnitä reuna käsin ompelemalla.)
Suosittelemme
Katso myydyimmät