Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä
Lace -peruukki - Aitoa hiusta Chocolate Brown 45 cm LFHH4245
776,99 € EURFI
Rapunzel® Original - Peruukki
https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.1/16083/9fff9e217f7f02dcab3019ab2e6eeff2.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.0/8710/984347c5b36488e18593ef9ed5ebacf5.jpg

Lace -peruukki
Aitoa hiusta

Chocolate Brown 45 cm Tuotenro: LFHH4245
Lace -peruukki - Aitoa hiusta Chocolate Brown 45 cm
Lace -peruukki - Aitoa hiusta Chocolate Brown 45 cm
Sulje
Chocolate Brown Pituudet: 30, 45, 55 cm
Sävy
Pikatoimitus 1-2 päivässä.
776,99 €
776,99 €

Rapunzelin® Lace -peruukki - Aitoa hiusta

Käsin solmittu ja erikoissuunniteltu peruukki, joka on valmistettu aidosta Rapunzel® Original -hiuksesta. Ylellisin peruukkimallimme, jonka avulla saat luonnollisen näköiset ja kauniisti laskeutuvat hiukset.

Rapunzel® Lace -peruukin suunnittelussa on otettu huomioon niin mukavuus kuin käyttäjäystävällisyys. Olemme myös halunneet tarjota moderneja malleja. Peruukin pohja on valmistettu ohuesta, hienosilmäisestä verkosta, johon jokainen hius on solmittu käsin. Sen ansiosta se näyttää aivan omalta hiuspohjaltasi eivätkä peruukin reunat näy. Peruukin takaosa on vahvistettu verkkoon ommellulla hiusnauhalla. Kokoa voit itse säätää niskan hakasella varustetulla kuminauhalla.

Rapunzel® Lace -peruukki on valmistettu aidoista Rapunzel® Original -hiuksista. Kulutusta kestävä hiustenpidennys, joka tuntuu pehmeältä ja mukautuvalta. Voit muotoilla peruukin aivan kuten tavalliset hiukset: leikkaa ja muotoile peruukki niin, että se sopii täydellisesti juuri sinun kasvoihisi.

Rapunzel® Lace -peruukki toimitetaan sinulle leikkaamattomana ja muotoilemattomana.

Laatu

: Rapunzel® Original – aitoa hiusta

Koko

: Medium (54–60 cm)

Rapunzel® Original

on myydyin hiuslaatumme ja se sopii useimmille! Se vastaa intialaista ja aasialaista hiuslaatua, joka on hieman karhea. Original-laadun hiukset tulevat Venäjän Aasian puoleisilta raja-alueilta, Kiinasta tai lähellä sijaitsevista maista kuten Vietnamista. Hius on yleensä luonnostaan tumma ja rakenteeltaan hieman karhea. Toimittajamme käsittelevät hiuksen vahvoilla kemikaaleilla, jotta sen laatu, väri, sävy ja tyyli olisivat halutunlaiset.

 • Aitoa hiusta
 • Sopii kaikille hiustyypeille, näyttää hyvin luonnolliselta!
 • Edullinen − aidot, laadukkaat hiukset edulliseen hintaan!
 • Rapunzel® Original -hiusta voit kihartaa, suoristaa ja muotoilla haluamallasi tavalla.
Seuraa näitä hoito-ohjeita, jotta peruukkisi pysyy hyvänä ja kestää pitkään.
Hoito:

Säilytä peruukkia telineessä tai käytä hoitopäätä. Tuuleta peruukki, kun se ei ole käytössä. Jos peruukki kastuu, anna sen kuivua peruukkitelineessä. Älä säilytä peruukkia kosteana muovipussissa tai muussa tiiviissä paikassa.

Harjaa peruukkia ainoastaan kuivana, kun se on omassa päässäsi tai peruukkipäässä. Käytä peruukkiharjaa. Selvitä hiukset ensiksi latvoista ja siirry koko ajan ylemmäksi harjaten hiuksia ylhäältä alaspäin pehmein ja varovaisin liikkein. Älä tartu peruukkiin kiinni päälaen hiuksista, jotta hiukset eivät turhaan kulu tai irtoa.

Hiuslenkiksi suosittelemme Rapunzelin superjoustavaa hiuslenkkiä. Käytä hiuslenkkejä säästeliäästi ja hiuksia varoen. Peruukin käyttöikä riippuu siitä, kuinka usein sitä käytetään, miten sitä pestään ja etenkin siitä, millä tavalla siitä huolehditaan.

Pesu:

Ennen kuin peset hiukset, poista mahdolliset takut peruukkiharjalla. Tämä vähentää kulumista. Pese peruukki sen ollessa omassa päässäsi tai peruukkipäässä. Käytä haaleaa vettä ja levitä hiuksiin varovasti pieni määrä kosteuttavaa Rapunzel Hydrate & Care Shampoota. Anna sampoon vaikuttaa muutama minuutti ja huuhtele sitten kylmällä vedellä. Älä tartu peruukin päälaella oleviin hiuksiin, jotta peruukki ei kulu tarpeettomasti eivätkä hiukset irtoa turhaan. Huolehdi laadun säilymisestä käyttämällä Rapunzel Hydrate & Care Conditioneria ja huuhtelemalla se kylmällä vedellä. Tarvittaessa voit tehdä hiusnaamion käyttämällä Rapunzel Hydrate & Care Treatmentia. Viimeistele käsittely hoitoaineella. Huuhtele kylmällä vedellä.

Vältä hoitoaineen ja hiusnaamion levittämistä nutturan juureen eli peruukin hiuspohjaan.

Tuotteiden käyttö:

Levitä tuotteet hellävaraisesti tyvestä latvoihin, älä hankaa tai hiero. Vältyt näin turhilta takuilta, joiden selvittäminen voi saada hiuksia irtoamaan peruukista. Muista huuhdella hiuksista mahdolliset hoito- ja muotoilutuotteet samoin tyvestä latvoihin.

Kuivaaminen:

Painele varovasti pyyhkeellä liika vesi pois, älä puristele tai hankaa hiuksia. Pane peruukki peruukkitelineeseen ja anna sen kuivua vapaasti. Tarvittaessa voit käyttää hiustenkuivaajaa, mutta säädä puhallus viileälle. Kuivaa peruukkia aina hiusten tyvestä latvoihin takkujen välttämiseksi. Muista, että kostea peruukki kuluu herkemmin kuin kuiva. Huomaa myös, ettei peruukkia tarvitse pestä yhtä usein kuin luonnollisia hiuksia. Tällä tavoin pidennät peruukin käyttöikää.

Muotoilu:

Rapunzelin aidosta hiuksesta valmistetut peruukit on tehty nimensä mukaisesti aidosta hiuksesta. Siksi niitä voi muotoilla samalla tavalla kuin tavallista hiusta. Aidot hiukset, luonnollisen näköinen hiuspohja ja oikea muotoilu saavat peruukin tuntumaan miellyttävältä ja näyttämään aidolta.

Lace-mallissa peruukin keskijakauksen paikkaa on mahdollista vaihdella. Parhaan lopputuloksen saat, kun kostutat jakauskohdan vedellä ja muotoilet hiuksia varovasti peruukkiharjalla. Tarvittaessa voit käyttää hiustenkuivaajaa, mutta säädä puhallus viileälle. Föönaa hiukset ylhäältä alaspäin, jotta ne eivät takkuunnu.

Peruukkia voi suoristaa ja kihartaa suoristusraudalla tai kihartimella kunhan käyttää lämpösuojaa. Muotoiluraudan lämpötila ei saa koskaan ylittää 180 astetta. Huomaa myös, että kaikenlainen lämpö voi sulattaa peruukkiverkkoa ja -huppua ja pilata peruukin. Säännöllinen muotoileminen vähentää peruukin käyttöikää. Muotoile peruukkia, kun se on omassa päässäsi tai hoitopäässä. Älä tartu päälaen hiuksista kiinni, jotta hiukset eivät turhaan kulu tai irtoa. Suosittelemme muotoilutuotteiden käyttämistä säästeliäästi, sillä niiden ahkera käyttö voi vaikuttaa peruukin kestävyyteen. Muotoilutuotteiden käyttö tapahtuu siksi omalla vastuulla.

Emme suosittele peruukin tupeeraamista. Jos kuitenkin haluat tupeerata peruukkia, teet sen omalla vastuulla.

Teräviä välineitä kuten piikkikampoja ja klipsejä ei tule käyttää peruukin kanssa.

Peruukin kiinnittäminen:
 1. Käytä halutessasi peruukkiverkkoa. Leikkaa pieni pala teippiä ja kiinnitä se omaan hiusrajaasi tai peruukin sisäpuolen reunaan. Kiinnitä teippiä tarvitsemasi määrä. Poista valkoinen suojakelmu.
 2. Pue peruukki painamalla peruukin etuosa otsan teippejä vasten tai jos olet teipannut peruukkihupun, asettele peruukki lähelle hiusrajaasi. Varo, etteivät omat hiuksesi kiinnity teippiin. Tunnustele, että peruukki istuu hyvin. Kiristä niskan kiinnikkeet, jotta peruukki pysyy kunnolla paikallaan. Suosittelemme, että varmistat ennen silikoniteipin käyttöä, ettet ole yliherkkä lateksille tai muille teipissä käytetyille aineille. Kiinnitä pieni pala teippiä kyynärtaipeeseen ja anna sen olla paikallaan muutama minuutti, jotta näet mahdollisen reaktion.
 3. Peruukkia kiinnittäessäsi sinun on oltava erittäin varovainen, etteivät omat hiuksesi jää kiinni teippiin. Teippi on niin voimakasta, että omat hiuksesi voivat lähteä irti poistaessasi peruukkia. Repiminen voi aiheuttaa myös peruukin turhaa kulumista.
Peruukin riisuminen:
 1. Käytä teipin poistoon mietoon öljyyn kostutettua vanutyynyä ja hiero sillä varovasti teippejä. Älä revi teippejä pois, sillä se voi vahingoittaa ihoa ja peruukkia. Ole varovainen, jotta mahdolliset teippijäämät eivät jää peruukin hiuksiin kiinni.
 2. Löysää niskan kiinnikkeet ja irrota peruukki varovasti teipeistä. Ota kiinni peruukin alapuolelta korvien kohdalta ja vedä peruukkia varovasti kohti otsaa. Huomaa, että peruukin päälaen hiuksista ei saa ottaa kiinni, jotta ne eivät turhaan kulu tai irtoa. Säilytä peruukkia hoitopäässä tai peruukkitelineessä.
Allergiat:

Jos tiedät olevasi yliherkkä tai allerginen synteettisille aineille tai lateksille, testaa yliherkkyytesi ennen synteettisestä materiaalista valmistetun peruukin tai silikoniteipin käyttöä. Kiinnitä kyynärtaipeeseesi pieni pala teippiä. Jos ihosi regoi esimerkiksi epänormaalilla punotuksella, teippi ei sovi sinulle. Peruukkiverkko voi mahdollisesti suojata ihoa ärsyyntymiseltä.

Takuu:

Rapunzelin peruukit tulee nähdä arkielämän apuvälineinä. Huomaa, että peruukin ahkera käyttö, urheileminen ja nukkuminen, jotkut säätilat sekä päähineen käyttö voivat lisätä sekä peruukin että omien hiusten kulumista. Lämpöraudan käyttö tapahtuu aina omalla vastuulla. Peruukki voi vahingoittua myös uunin, saunan, kylpylän ja muun vastaavan paikan lämmöstä. Rapunzel ei vastaa käsittelyistä, jotka asiakas tekee peruukille oston jälkeen. Emme suosittele mitään kemiallisia käsittelyjä kuten värjäystä tai vaalennusta, ja ne tapahtuvat siksi aina asiakkaan omalla vastuulla.

Peruutusoikeus raukeaa, kun peruukkia tai peruukin verkkoa on leikattu.

Sivu päivitetty: 2018-09-18
Suosittelemme
Katso myydyimmät