Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä

Teippipidennykset

2017-03-16

Quick & Easy - long
Quick & Easy - long
Rapunzelin teippipidennyksiä kutsutaan nimellä Quick & Easy. Menetelmä on nimensä mukaisesti nopea ja helppo. Pidennyksistä tulee niin luonnolliset, ettei kukaan arvaa sinun käyttävän lisäkkeitä. Kerromme pidennyksistä kaiken, mitä sinun tulee tietää!

Mitä teippipidennykset ovat?

Tape-on, Tape Hair, Tape Extensions, Quick & Easy, teippipidennykset – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kaikki nimet viittaavat pidennystekniikkaan, joka on hurmannut maailman. Näistä pidennyksistä on tullut myyntimenestys useilla markkinoillamme. Kyseessä ovat tietenkin teippipidennykset. Me Rapunzelilla kutsumme niitä nimellä Quick & Easy. Saat niillä pitkät, paksut ja näyttävät hiukset alle tunnissa. Teippipidennyksiä on saatavana useita eri värejä, pituuksia, laatuja ja tyylejä. Aidosta hiuksesta valmistetuista pidennyksistä voi tulla osa sinua, aivan kuin omista hiuksistasi. Tee niistä oma juttusi ja stailaa ne mielialasi mukaan. Kukaan ei huomaa mitään, mutta kaikki näkevät eron.
Katso myydyimmät

Kuluvatko omat hiukset? Teippipidennysten kestävyys

Teippimenetelmä on kehitetty hellävaraiseksi hiuksille. Teipin paino jakautuu monelle hiukselle, minkä ansiosta lisäkkeet eivät kuluta omia hiuksia eivätkä liu’u pois. Suosittelemme, että käytät pidennyksiä 6–8 viikkoa, minkä jälkeen voit kiinnittää ne uudelleen vaihtamalla teipin. Pidennykset voi poistaa itse poistoaineen ja piikkikamman avulla. Se on yhtä helppoa kuin pidennysten kiinnitys.  Teippi liukenee poistoaineeseen ja lisäke irtoaa hellävaraisesti. Poista lopuksi mahdolliset teipin jäämät. Voit käyttää hiukset uudelleen, kun vaihdat lisäkkeiden teipin uuteen. Helppoa ja kätevää!

Suorat vai kiharat teippipidennykset?

Rapunzelin teippipidennyksiä on saatavana sekä suoriin että kihariin hiuksiin. Suorissa lisäkkeissä voi olla pesun jälkeen kiharuutta, ja niitä on myös käsitelty vähemmän kuin kiharia lisäkkeitä. Kiharat pidennykset pitävät kiharan muotonsa myös pesun jälkeen, koska kihara on tehty permanenttaamalla. Olipa sinulla suorat tai kiharat pidennykset voit stailata, suoristaa ja kihartaa niitä aivan kuten haluat. Suosittelemme, että käytät aina lämpösuojaa välttääksesi hiusten tarpeetonta kulumista. Näin hiuksillasi on parhaat edellytykset pysyä kauniina pitempään. 

Teippipidennysten kiinnittäminen 

Teippipidennysten tai -tuuhennusten kiinnitys pysyy hyvänä 6–8 viikkoa. Voit nukkua, käydä suihkussa, kylpeä, urheilla, tanssia… ja elää pidennysten kanssa ihan tavallista elämää. Monilla itse hiukset kestävät hyvänä pitempään. Pidennykset voi helposti kiinnittää uudelleen refill-teipillä sitten, kun teippejä täytyy nostaa hiusten kasvettua. 

Teippipidennysten kiinnitys:
 1. Tee jakaus niskan alaosaan, kiinnitä loput hiukset pois tieltä.
 2. Poista teippiosiosta suojapaperi.
 3. Erottele hiuksista sopiva suortuva ja kiinnitä teippiosio suortuvaan noin 2-3 mm jakauksesta.  
 4. Kiinnitä toinen teippiosio suortuvan toiselle puolelle ensimmäistä vasten. 
 5. Purista osiot kunnolla kiinni. Voit halutessasi käyttää apuna pihtejä.

Quick & Easy Mini - Kiinnitysehdotuksia

Quick & Easy - Kiinnitysehdotuksia

Kuinka paljon lisäkehiusta tarvitsen?

Tarvitset lisäkehiusta eri määriä sen mukaan, millaisen muutoksen haluat ja millainen lähtötilanteesi on. Jos haluat vain tuuhentaa hiuksiasi, suosittelemme 1–3 hiuspakkausta. Hiusten pidentämiseen taas tarvitaan yleensä 4–6 pakkausta. Jos sinulla on hyvin paksut hiukset tai haluat todella isot hiukset, saatat tarvita 8–10 pakkausta.    

Quick & Easy - Ohjeet

Quick & Easy - Ohjeet

Teippipidennysten poisto ja uudelleen käyttö

Teippipidennykset irrotetaan poistoaineella ja piikkikammalla. Teippi liukenee poistoaineen vaikutuksesta ja pidennysten irrottaminen on yhtä helppoa kuin niiden kiinnittäminen. Poista lopuksi mahdolliset teipin jäänteet. Voit myös käyttää teippipidennykset uudelleen. Vaihda refill- teippi vanhan teipin tilalle ja kiinnitä lisäkkeet uudelleen.
Katso myydyimmät

Hiusten peseminen

Jotta hiuksesi ja teippipidennyksesi pysyvät kauniina pitkään, niiden tulee saada paljon kosteutta ja ravintoaineita. Hiukset saavat tarvitsemiaan aineita muun muassa hiustenhoitotuotteista. Varmista, että käyttämissäsi tuotteissa on kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia ja käytä pidennyksille tarkoitettua hiusharjaa. Toinen hyvä vinkki on hiusten pesuvälin pidentäminen esimerkiksi kuivashampoota käyttämällä. Näin hiuksesi ja pidennyksesi pysyvät kauniina vielä pitempään.

Teippipidennysten pesu:
 1. Selvitä ensin hiuksesi sormin ja harjaa ne auki niiden ollessa kuivat. 
 2. Huuhtele hiukset haalealla vedellä ja levitä shampoo hiuksiin alaspäin suuntautuvin liikkein. 
 3. Huuhtele huolellisesti ja puristele vesi varovasti pois hiuksista. 
 4. Käytä hiusnaamiota 1–3 kertaa viikossa. Levitä naamiota reilusti pituuksiin ja latvoihin shampoopesun jälkeen. (Vältä hoitoaineen ja naamion joutumista teippikiinnikkeisiin, koska se voi irrottaa teipin.) Anna vaikuttaa 3–10 minuuttia. 
 5. Huuhtele haalealla vedellä, puristele vesi varovasti hiuksista ja levitä hoitoainetta pituuksiin ja latvoihin. 
 6. Huuhtele hoitoaine huolellisesti ja puristele vesi varovasti pyyheliinalla. Parhaan tuloksen saat, kun annat hiusten kuivua itsestään ja harjaat hiukset kuivana. Se säästää hiuksiasi myös kulumiselta.
Katso myydyimmät

Teippipidennysten kanssa nukkuminen

Rapunzelin teippipidennysten kiinnityskohta on hyvin ohut, minkä ansiosta niiden kanssa on miellyttävä nukkua. Ennen nukkumaanmenoa voi olla hyvä harjata ja letittää hiukset. Se vähentää hiusten kulumista ja takkuuntumista ja aamulla sinulla on upeat kiharat! Win-win!
 

Leikkaa ja muotoile teippipidennyksiä 

Teippipidennysosioita voi leikata samoin kuin muillakin menetelmillä toteutettuja pidennyksiä. Haluamastasi tuloksesta riippuen voit leikata lisäkkeet myös kiinnittämisen jälkeen. Kun hiukset ovat aitoja, niitä voi muotoilla haluamallaan tavalla omaan lookiinsa sopivaksi – aivan kuin omia hiuksia. Koeta saada omat hiuksesi ja lisäkkeet sulautumaan toisiinsa mahdollisimman hyvin. Lisäkehiukset on helpoin leikata kääntämällä sakset kulmaan ja ohentamalla niitä suortuva suortuvalta omiin hiuksiin sopiviksi. Jos olet epävarma, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tai omaan kampaajaasi.
 
Aitoja teippipidennyksiä voi muotoilla lämpöraudalla, aivan kuin omia hiuksia. Kun käytät kiharrinta, suoristusrautaa tai muuta lämpölaitetta, suojaa hiuksesi ja pidennyksesi lämpösuojalla, jotta hiuksesi eivät vahingoitu lämmön vaikutuksesta. Vältä koskemasta kuumalla muotoiluraudalla lisäkkeiden kiinnityskohtiin eli tässä tapauksessa teippiin, joka pitää pidennykset kiinni hiuksissa.