Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä

Easy Clip-in

2017-10-23

Easy Clip-in
Easy Clip-in

Saat muutamassa sekunnissa tuuheammat hiukset Rapunzelin Easy Clip-in -hiusosiolla! Voit käyttää sitä Clip-on 7 ja Clip-on 3 pieces -settien kanssa tai yksinään antamaan ohuille hiuksille lisää volyymia tai tehostevärejä. Täältä saat kaiken tarvitsemasi tiedon, stailausvinkit, tuotetiedot ja ohjeet.

Klipsipidennysten kiinnitys

Easy Clip-in kiinnitetään aamulla ja otetaan pois illalla. Niitä ei siis pidetä nukkuessa, uidessa tai suihkussa käydessä. Klipsipidennysten kiinnittämiseen tarvitset ainoastaan piikkikamman. Voit kihartaa tai suoristaa lisäkkeet ennen niiden kiinnittämistä tai vasta kiinnittämisen jälkeen. Kumpikin tapa käy. 
 
Näin helppoa se on:
 1. Tee päälaelle kaksi jakausta ja sijoita hiusosio niiden väliin.
 2. Klikkaa klipsit auki.
 3. Maksimaalista pysyvyyttä: tupeeraa kohta, johon kiinnität klipsin.
 4. Kiinnitä klipsit jakausta pitkin molemmille puolille.
 5. Valmista!
Kiinnitä jakauksen ulkopuolelle:
 1. Tee jakaus ja siirrä hiukset pään toiselle puolelle.
 2. Kiinnitä klipsit sivulle.
 3. Siirrä hiukset toiselle puolelle.
 4. Kiinnitä loput klipsit toiselle sivulle.
 5. Valmista!

Katso myydyimmät

Pidennykset, tuuhennukset, tehostevärit

Easy Clip-in on täydellinen lisä Clip on -settiin. Osio on helppo napsauttaa kiinni ja yhtä helppo irrottaa. Saat sillä tuuheammat hiukset muutamassa sekunnissa.
 

Yhdistä Clip-on set 7 pieces -settiin:

Käytä Easy Clip-in -osiota yhdessä Clip-on 7 pieces -setin  kanssa, niin saat 150 grammaa hiusta ja kahdeksan hiusosiota. Maksimaalista pituutta, volyymia ja näyttävyyttä!

Yhdistä Clip-on set 3 pieces -settiin:

Käytä Easy Clip-in -osiota yhdessä Clip-on 3 pieces -setin kanssa, niin saat 100 grammaa hiusta ja neljä hiusosiota. Upeaa volyymia hetkessä!

Lisää volyymia ja tehostevärejä:

Easy Clip-in -osiolla saat helposti lisää volyymia ja tehostevärejä pitkiin hiuksiin. 

Näin helppoa se on:
 1. Löydä oma sävysi (tehostevärit: valitse omasta väristäsi poikkeava sävy).
 2. Kiinnitä hiusosio.
 3. Valmista!
 

Lisäkehiusten leikkaaminen 

Toisinaan klipsipidennyksiä täytyy kiinnittämisen jälkeen leikata, jotta saisit juuri sellaisen kampauksen kuin haluat. Jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä, koeta saada omat hiukset ja lisäkkeet sulautumaan toisiinsa mahdollisimman hyvin. Lisäkehiukset on helpoin leikata kääntämällä sakset kulmaan ja ohentamalla niitä suortuva suortuvalta omiin hiuksiisi sopiviksi. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tai kampaajaasi.

Muotoile pidennyksiä

Rapunzelin aitoja pidennyksiä voit muotoilla aivan kuin omia hiuksiasi. Kun kiharrat lisäkkeitä tai käytät fööniä tai suoristusrautaa, lisää hiuksiin aina lämpösuojaa, jotta sekä lisäkkeet että omat hiuksesi eivät vahingoitu lämmön vaikutuksesta. 

Lisäkkeiden peseminen 

Clip on -pidennyksiä ei tarvitse pestä yhtä usein kuin pidennyksiä, joita pidetään hiuksissa pitkään. Kun et pese pidennyksiä kovin usein, hiukset eivät kulu niin paljon ja ne säilyttävät laadukkuutensa pitempään ja niiden elinikä pitenee. Hiusten pesuväli riippuu siitä, miten usein käytät pidennyksiä ja kuinka paljon muotoilutuotteita käytät. 
 
Harjaa klipsipidennykset ennen pesemistä ja selvitä hellästi mahdolliset takut. Ota kiinni hiusten yläreunasta klipsin vierestä ja huuhtele hiukset haalealla vedellä ylhäältä alas latvojen suuntaan. Levitä shampoo samansuuntaisesti, pese ja huuhtele hiukset varovasti. Levitä sitten hoitoaine samalla tavalla ylhäältä latvojen suuntaan ja huuhtele huolellisesti. Puristele vesi hiuksista ja anna hiusosion kuivua pyyhkeen päällä. Ripusta osio kuivumaan ennen kuin se on kokonaan kuiva, jotta se ei jää kosteaksi. Harjaa hiukset aina kuivana, älä koskaan kosteana tai märkänä.
 

Lisäkkeiden säilyttäminen

Harjaa Easy Clip-in kuivana ja säilytä niitä kuivassa paikassa, esimerkiksi suljetussa laatikossa, pussissa, henkarissa tai muussa niille sopivassa paikassa.
Katso myydyimmät