Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä

Clip-on

2017-03-16

Clip-on setin kiinnitys
Clip-on setin kiinnitys

Aidosta hiuksesta valmistettu Clip on -settimme on ollut myyntimenestys. Klipsipidennykset ovat pidennysten klassikkoja, ja ne on nopea napsauttaa hiuksiin kiinni. Pidennykset toimivat yhtä hyvin ensikertalaisella kuin tottuneella käyttäjällä. Täältä saat kaiken tarvitsemasi tiedon, stailausvinkit, tuotetiedot ja ohjeet.

Mikä on Clip on -setti? 

Aidosta hiuksesta valmistettu Clip on -settimme on ollut myyntimenestys. Se on pidennystuotteiden klassikko, jonka kiinnität hiuksiisi viidessä minuutissa. Clip on -pidennyksiä kutsutaan myös nimityksillä Clip in extensions, Clips, Clip hair, Clip in hair extensions tai yksinkertaisesti klipsipidennyksiksi. Ne sopivat niin sinulle, joka kokeilet pidennyksiä ensimmäistä kertaa kuin sinulle, joka olet käyttänyt lisäkkeitä pitkään.

Luonnollinen look 

Aidot hiukset tekevät lookista luonnollisen näköisen ja hiukset laskeutuvat kauniisti, aivan kuin omat hiuksesi.

Rapunzelin Clip-on hair extensions -pidennyssetissä on joko seitsemän, kolme tai yksi hiusosio. Klipsit on ommeltu osioon valmiiksi kiinni, ja settiä voi käyttää niin hiusten pidentämiseen, tuuhentamiseen kuin tehosteraitojen tekemiseen. Hiukset ovat aitoa hiusta, jota voit muotoilla ja leikata haluamallasi tavalla. Koska hiukset ovat aitoja, lookistasi tulee luonnollinen ja hiukset laskeutuvat kuin omasi. Klipsit on ommeltu hiusten yläosaan, ja niiden väri on soinnutettu hiusten väriin. Tummissa hiuksissa on tummat klipsit ja vaaleissa vaaleat. Klipsien määrä riippuu osion pituudesta. Osioiden leveys taas riippuu siitä, mihin kohtaan päätä ne on tarkoitettu kiinnitettäväksi. Tämän kaiken ansiosta pidennyksesi sulautuu huomaamattomasti omiin hiuksiisi ja lookistasi tulee luonnollinen.

Clip on -setin valitseminen

Vaaleat hiukset, ruskeat hiukset, mustat hiukset, punaiset hiukset, ombre clip on. Klipsipidennyksiä saa monen värisenä, jotta löytäisit helposti omaan hiusväriisi sopivan. Kun olet valinnut oikean sävyn tai väriyhdistelmän, on aika valita sinulle sopiva laatu. Tunnustele omia hiuksiasi, ovatko ne paksut vai ohuet? Tuntuvatko hiuksesi karheilta vai sileiltä? Jotta lookistasi tulisi luonnollinen, valitse myös lisäkkeiden karheus oman hiuslaatusi mukaan. Klipsipidennyksiä on saatavana kahta eri laatua, Rapunzel Original ja Rapunzel Premium

Klipsipidennysten kiinnitys

Klipsipidennykset kiinnitetään aamulla ja otetaan pois illalla. Niitä ei siis pidetä nukkuessa, uidessa tai suihkussa käydessä. Klipsipidennysten kiinnittämiseen tarvitset ainoastaan piikkikamman. Voit kihartaa tai suoristaa lisäkkeet ennen niiden kiinnittämistä tai vasta kiinnittämisen jälkeen. Kumpikin tapa käy. Aloita kiinnitys tekemällä hiuksiisi vaakajakaus. Siirrä muut hiukset pois tieltä. Tupeeraa hiuksia tyvestä jakauksen kohdalta. Avaa klipsi taivuttamalla sitä kunnes kuulet naksahduksen. Napsauta se sitten kiinni tupeerattuun kohtaan. Jatka samaan tapaan kunnes olet kiinnittänyt kaikki pidennykset.
 
Rapunzelin Clip on -setissä on joko yksi, kolme tai seitsemän osiota. Kiinnitys tapahtuu aina samalla tavalla, ero on vain siinä, mihin kohtaan eri osiot kiinnitetään. Yksiosainen Clip on kiinnitetään loivan U:n muotoon siten, että alin kohta on niskan kohdalla.

Suora vai kihara Clip on -setti?

Hiuslisäkkeitä ja -pidennyksiä on saatavana niin suoriin, laineikkaisiin kuin kihariin hiuksiin. Valitse oman hiustyyppisi mukaan joko Clip on -set Suora, Clip on -set Laineikas tai Clip on -set Kihara. Suorat pidennykset voivat pesun jälkeen mennä hieman kiharalle. Niitä on käsitelty vähemmän kuin laineikkaita ja kiharia hiuksia, usein ne on ainoastaan värjätty tai vaalennettu. Laineikkaisiin pidennyksiin, joita kutsumme nimellä Body Wave, on tehty värjäämisen/vaalentamisen lisäksi vielä yksi käsittely. Ne on nimittäin rullattu ja käsitelty lämpimällä höyryllä laineiden aikaansaamiseksi. Kiharat lisäkkeet on permanentattu, mikä tarkoittaa, että ne pitävät muotonsa myös pesun jälkeen. Kaikkia aidoista hiuksista tehtyjä lisäkkeitä voi kihartaa, suoristaa ja muotoilla haluamallaan tavalla.
Katso myydyimmät

Pidennykset, tuuhennukset, tehostevärit

Rapunzelin Clip on -seteissä on valinnanvaraa, joten löydät helposti oman persoonallisen lookisi. Kolmen ja seitsemän osion pakkauksissa hiuksia on eri grammamäärä, minkä ansiosta voit helposti yhdistellä erilaisia osioita ja vaihdella hiusmäärää. Mitä tuuheammat hiukset sinulla on, sitä enemmän lisäkehiuksia yleensä tarvitset. Jos hiuksesi ovat lyhyehköt, hiusta tarvitaan määrällisesti enemmän. Seuraavassa muutama vinkki settien yhdistelemiseen, jotta saat toivomasi tuuheuden hiuksiisi.
 

50 grammaa – Hiusten tuuhennus

Yhdessä Clip on 3 pieces -paketissa on 50 grammaa hiusta ja kolme yhtä leveää ja pitkää osiota. Se on erinomainen valinta, kun haluat paksummat hiukset tai haluat lisätä hiuksiisi tehostevärejä. Ohuissa hiuksissa Clip-on set 3 pieces voi näyttää siltä kuin hiuksiin olisi laitettu koko pään pidennys.

50 + 50 grammaa – Hiusten tuuhennus/ Hiusten pidennys/ Tehostevärit 

Kun ostat kaksi pakettia Clip-on 3 pieces -pidennyksiä, saat 50+50 grammaa lisäkehiuksia ja 6 yhtä leveää ja pitkää osiota. Yhdistelemällä kahden pakkauksen hiuksia voit luoda upeita väritehosteita. Useita pakkauksia yhdistelemällä voit korostaa omien hiustesi eri sävyjä ja saat paksut hiukset, joissa on sekä volyymia että pituutta.

100 grammaa – Klassinen hiustenpidennys

Clip-on 7 pieces on monille asiakkaillemme klassinen valinta. Se toimii erinomaisesti, kun haluat pitkät ja tuuheat hiukset ja omat hiuksesi ovat ohuen ja paksun väliltä. 

100 + 50 grammaa – Pituutta ja volyymia 

Jos sinulla on luonnostaan paksut hiukset ja haluat supervolyymia, voit yhdistää Clip-on 7 pieces - ja Clip-on 3 pieces -setin. Saat 150 grammaa volyymia ja pituutta ja paljon osioita sijoitettavaksi juuri sinne, minne haluat. Loistovalinta sinulle, jolla on tai joka haluat pitkät ja tuuheat hiukset hetkessä.

100 + 100 grammaa – Pituutta ja megavolyymia

Jos sinulla on luonnostaan paksut hiukset, joihin haluat lisää pituutta tai jos haluat megapaksut hiukset, kaksi Clip-on 7 pieces -settipakettia on oikea valinta. Saat 200 grammaa lisäkehiusta rakastettavaksi ja hiukset, jotka jäävät taatusti mieleen!

Lisäkehiusten leikkaaminen 

Toisinaan klipsipidennyksiä täytyy kiinnittämisen jälkeen leikata, jotta saisit juuri sellaisen kampauksen kuin haluat. Jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä, koeta saada omat hiukset ja lisäkkeet sulautumaan toisiinsa mahdollisimman hyvin. Lisäkehiukset on helpoin leikata kääntämällä sakset kulmaan ja ohentamalla niitä suortuva suortuvalta omiin hiuksiisi sopiviksi. Jos tarvitset apua, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin tai kampaajaasi.

Muotoile pidennyksiä

Rapunzelin aitoja pidennyksiä voit muotoilla aivan kuin omia hiuksiasi. Kun kiharrat lisäkkeitä tai käytät fööniä tai suoristusrautaa, lisää hiuksiin aina lämpösuojaa, jotta sekä lisäkkeet että omat hiuksesi eivät vahingoitu lämmön vaikutuksesta. 

Voit muotoilla lisäkkeet joko ennen niiden kiinnittämistä tai vasta sen jälkeen. Voit myös käyttää setistä vain muutaman osion saadaksesi kampauksesi näyttämään paremmalta.

Lisäkkeiden peseminen 

Clip on -pidennyksiä ei tarvitse pestä yhtä usein kuin pidennyksiä, joita pidetään hiuksissa pitkään. Kun et pese pidennyksiä kovin usein, hiukset eivät kulu niin paljon ja ne säilyttävät laadukkuutensa pitempään ja niiden elinikä pitenee. Hiusten pesuväli riippuu siitä, miten usein käytät pidennyksiä ja kuinka paljon muotoilutuotteita käytät. 
 
Harjaa klipsipidennykset ennen pesemistä ja selvitä hellästi mahdolliset takut. Ota kiinni hiusten yläreunasta klipsin vierestä ja huuhtele hiukset haalealla vedellä ylhäältä alas latvojen suuntaan. Levitä shampoo samansuuntaisesti, pese ja huuhtele hiukset varovasti. Levitä sitten hoitoaine samalla tavalla ylhäältä latvojen suuntaan ja huuhtele huolellisesti. Puristele vesi hiuksista ja anna hiusosion kuivua pyyhkeen päällä. Ripusta osio kuivumaan ennen kuin se on kokonaan kuiva, jotta se ei jää kosteaksi. Harjaa hiukset aina kuivana, älä koskaan kosteana tai märkänä.
 

Lisäkkeiden säilyttäminen

Harjaa klipsipidennyksesi kuivana ja säilytä niitä kuivassa paikassa, esimerkiksi suljetussa laatikossa, pussissa, henkarissa tai muussa niille sopivassa paikassa.
Katso myydyimmät