Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä

Hoito-ohjeet

2017-03-17

Hoitamalla hiuksiasi hellästi saat kauniit ja elinvoimaiset hiukset. Siksi olemme kehittäneet ainutlaatuisen hiustenpidennyksille tarkoitetun hoitotuotesarjan. Olemme koonneet tänne vinkkejä niin omien hiustesi kuin pidennysten hoitoon. Kerromme, miten hoidat lisäkkeitäsi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia niistä pitkään. Enjoy!

Rapunzel Daily Hair Care

Aidot hiukset ovat käsityötä ja niillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta hiuslisäkkeet sekä näyttävät että tuntuvat kuin omilta hiuksiltasi, ja ne tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa kuten me kaikki. Seuraavassa muutama vinkki, miten hoidat helposti hiuksiasi, jotta ne pysyvät kauniina vielä pitempään.

Käytä lämpösuojaa muotoillessasi hiuksia

Hiuslisäkkeiden käyttö on hauskaa, ja ne antavat paljon mahdollisuuksia leikkiä eri pituuksilla, tehosteväreillä ja volyymilla. Lisäkkeitä voi myös leikata ja muotoilla juuri omaan lookiinsa sopiviksi. Jos käytät muotoilussa lämpörautaa, hiuksiin kannattaa suihkuttaa ensin lämpösuojaa.

Kosteus ja ravinto - A & O

Jotta hiuslisäkkeesi pysyvät hyvinä mahdollisimman pitkään, suosittelemme kosteuttavia ja ravitsevia hoitotuotteita. Rapunzelin hiustenhoitosarja sisältää juuri tällaisia ainesosia ja kaiken lisäksi ne tuoksuvat aivan ihanilta!

Todellinen kosteusboosti hiuksille: Käytä hiusnaamiota vähintään kerran viikossa ja levitä hiuksiin sen jälkeen vielä hoitoaine.


Värjää hoitavalla värinaamiolla

Jos haluat värjätä hiuksia, suosittelemme hoitavia värinaamioitamme. Emme voi ottaa vastuuta sellaisilla tuotteilla tehdyistä värikäsittelyistä tai vaalennuksista, joita emme ole itse testanneet. Siksi niiden käyttö tapahtuu omalla vastuulla.

Letitä hiukset yöksi ja treenin ajaksi

Letitä hiukset yöksi ja treenin ajaksi. Hiukset eivät takkuunnu ja saat aamuksi upeat kiharat. Win-win!

Harjaa hiukset usein

Rapunzelin harjat on suunniteltu pidennyksille, ja siksi niillä on helppo harjata lisäkkeitä. Hiukset on hyvä harjata kaksi kertaa päivässä. Selvitä myös lisäkkeiden kiinnityskohdat sormin. Vältyt näin takuilta ja hiuksesi pysyvät kauniina ja kiiltävinä pitkään. Aloita lisäkkeiden harjaaminen latvoista ja etene ylöspäin osio kerrallaan. Hiukset kuluvat tällä tavoin harjaten vähemmän ja ne on helpompi selvittää.
 

Harjaa hiukset kuivana ja mene nukkumaan kuivilla hiuksilla

Kosteat hiukset ovat kuivia herkemmät, ja siksi hiukset kannattaa harjata ennen suihkuun menoa. Selvitä kosteat hiukset varovasti sormin ja anna niiden kuivua ennen kuin harjaat ne uudelleen. Märillä hiuksilla nukkuminen on big no, no. Se kuluttaa sekä omia hiuksiasi että lisäkkeitä, joten vältä sitä.

Irrota lisäke, kun menet nukkumaan, treenaamaan & suihkuun
Klipsipidennykset sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kun menet nukkumaan, treenaamaan tai suihkuun, napsauta ne irti klipsiä taivuttamalla - helppoa!

Huomaa

Ennen kuin käytät Rapunzelin hiuslisäkkeitä, ota huomioon muutama asia. Tässä tärkeimmät:
 • Yhtäkkiä sinulla on pitkät ja paksut hiukset! Varaudu siihen, että hiuslisäkkeet vaativat vähintään kolme kertaa enemmän hoitoa kuin omat hiuksesi, ja ikävä sanoa mutta... lisäkkeet eivät kestä ikuisesti.

 • Ennen lisäkkeiden kiinnittämistä on tärkeää pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla (älä koskaan käytä hoitoainetta ennen kiinnitystä). Kuivaa hiukset täysin kuiviksi, sillä ne eivät saa olla yhtään kosteat, kun kiinnität lisäkkeet. Hiusten on kiinnityksen jälkeen hyvä antaa levätä 48 tuntia. Kiinnikkeet tarvitsevat aikaa kiinnittyä, jotta ne eivät liu'u pois hiuksista. 

 • Jotkut voivat saada allergisen reaktion joistakin tuotteista. Testaa siksi esimerkiksi teippiä ja Color Mask -naamioita ensin pienelle ihoalueelle ennen käyttöä. Jotkut lääkkeet voivat myös estää pidennysten käytön, joten konsultoi lääkäriäsi ennen kuin laitat pidennykset.

 • Kun poistat hiuslisäkkeet, etene kärsivällisesti vaihe vaiheelta, jotta omat hiuksesi eivät vahingoitu. Huomaa, että lisäkkeiden poistaminen voi viedä aikaa. Älä koskaan turvaudu koviin otteisiin, älä siis revi tai leikkaa lisäkkeitä irti. 
   
 • Noudata aina kaikkia tuotteitamme ja lisäkkeiden hoitoa, kiinnitystä ja poistoa koskevia suosituksiamme.
Katso myydyimmät

Once a week control

Pidennyksiä on hyvä hoitaa kerran viikossa tavallista huolellisemmin. Kutsumme tätä huoltokertaa nimellä Once a Week Control, ja sen tekeminen ei ole mitenkään vaikeaa. Voit tehdä viikkohoidon itse tai ystävän tai kampaajasi avustuksella tai jossakin kampaamoistamme. Saat hiukset, jotka pysyvät hyvännäköisenä pitempään ja laskeutuvat kauniisti. Vältyt myös kiinnityskohtiin muodostuvilta takuilta, jotka kuluttavat omia hiuksiasi. Kutsumme tätä win-win-tilanteeksi!

Näin helppoa se on:
 1. Käy läpi kaikki hiukset. Tutki lisäkkeiden kiinnityskohdat ja selvitä takut, joita voi muodostua lähelle hiuspohjaa. Käytä apuna sormia. Voit käyttää myös selvitysharjaa kunhan olet varovainen. Ota pois tai kiinnitä uudelleen lisäkkeet, jotka ovat liukuneet alemmaksi, kasvaneet ulos tai tehneet muuten tehtävänsä. Käytä aina suosittelemaamme poistoainetta/välinettä lisäkkeen poistoon, muuten omat hiuksesi voivat vahingoittua.
 2. Harjaa sitten hiukset selvitysharjalla. Aloita latvoista ja etene ylöspäin. 
 3. Pese hiukset Rapunzelin hiustenhoitosarjan tuotteilla. Käytä hiusnaamiota latvoissa ja anna naamion vaikuttaa vähintään 7 minuuttia. Huuhtele ja levitä lopuksi hoitoaine.
 4. Anna hiusten kuivua. Kun hiukset ovat täysin kuivat, harjaa ne selvitysharjalla. Suihkuta sitten hiuksiin lämpösuojaa ja suorista hiukset joko suoristusraudalla tai kammalla.
 5. Muotoile hiukset suoristamisen jälkeen haluamallasi tavalla.