Jatkamalla verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä hyväksyt, että keräämme tietoja käynneistäsi. Tietosuojakäytännössämme kerromme, mitä tietoja keräämme, miksi keräämme niitä ja mihin niitä käytämme.
Palkintoja voittanut yritys
€ EUR
 • $ USD
 • £ GBP
 • € EUR
 • SEK
 • NOK
 • DKK
 • € EUR
 • € EUR
 • € EUR
 • PLN
 • € EUR
 • € EUR
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
Ostoskorisi
Ostiskorisi on tyhjä
Top Piece Original Suora #10 Medium Ash Brown 30 cm TP1030R
318,99 € EURFI
Rapunzel® Original
https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27698/ab227caf91474c646fde3924c2639040.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27696/546934316432573c44db4161e8e6437e.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27697/1ada10b92e3b9250d26481ac7b948117.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27695/78edbadbc3a58923f16f5cf24878ae32.jpg https://www.rapunzelofsweden.fi/20.0.0.2/27694/0a42650d840ee265b94c0f0fdfca0af9.jpg

Top Piece
Original Suora

#10 Medium Ash Brown 30 cm Tuotenro: TP1030R
Top Piece Original Suora #10 Medium Ash Brown 30 cm
Top Piece Original Suora #10 Medium Ash Brown 30 cm
Top Piece Original Suora #10 Medium Ash Brown 30 cm
Top Piece Original Suora #10 Medium Ash Brown 30 cm
Top Piece Original Suora #10 Medium Ash Brown 30 cm
Sulje
#10 Pituudet: 30 cm
Sävy
Pituus
Määrä
Pikatoimitus 1-2 päivässä.
318,99 €
318,99 €

Top Piece aidosta hiuksesta

Oletko kyllästynyt tupeeraamiseen? Meillä on sinulle ratkaisu!

Rapunzelin aidosta hiuksesta valmistetulla Top Piece -osiolla saat maksimaalista volyymia muutamassa sekunnissa. Lisäkkeen pohja on luonnollisen näköinen, joten voit tehdä jakauksen haluamaasi kohtaan ja saat lookin, jota rakastat!

Lisäke on käytännöllisesti muotoiltu ja ohut, minkä ansiosta lopputuloksesta tulee luonnollinen. Hiuksia voi leikata, stailata ja muotoilla omiin hiuksiinsa sopivaksi.

Top Piece -lisäke on helppo napsauttaa kiinni ja yhtä helppo irrottaa, teet sen muutamassa sekunnissa. Lisäkkeellä on helppo peittää kaljut kohdat ja ohentuneet hiusalueet.

 • Luonnollinen pohja - Voit itse valita jakauksen paikan!
 • Ohut ja kätevä, luonnollinen lopputulos!
 • Maksimaalista volyymia nopeasti!
 • Peittää kaljut kohdat ja ohentuneet hiusalueet helposti
 • Aitoa lisäkehiusta, jota voi muotoilla omiin hiuksiinsa sopivaksi.
 • Sopii loistavasti pidennysten käyttäjille - Top off your look!
Koko:

13,5 x 8 cm

Pakkauksessa:

Hiusosio, jossa on neljä valmiiksi ommeltua, nikkelitöntä metalliklipsiä.

Paino:

50 grammaa hiusta (kokonaispaino: 53 grammaa)

Tee näin:
 1. Avaa kaikki klipsit.
 2. Kiinnitä lisäkkeen etuosa noin 1-3 cm päähän etummaisesta hiusrajasta. Paina edessä ja takana olevat klipsit varovasti kiinni.
 3. Aseta pohja niin, että se on tiukasti päätä vasten ja kiinnitä sen jälkeen sivuklipsit.
 4. Stailaa haluamallasi tavalla.
Vinkki!

Klipsi pysyy paremmin, kun tupeeraat ensin alueen, johon se kiinnitetään.

Kun suihkutat klipseihin hiuslakkaa ennen kiinnittämistä, ne pysyvät paremmin.

Rapunzel OriginalEdullinen myyntimenestyksemme.

Rapunzel Original on eniten myyty hiuslaatumme, ja se ei ole mikään yllätys. Hius on karkeahkoa, minkä ansiosta se antaa lisätukea omille hiuksillesi ja muotoilusta tulee helpompaa. Voit muotoilla hiuksesi haluamallasi tavalla ja olla varma, että ne pysyvät paikallaan.

Hius on usein tummaa ja lähtöisin yleensä Kiinasta tai muista Aasian maista kuten Vietnamista. Hiusta on helppo suoristaa, kihartaa ja muotoilla pesun jälkeen. Hius kestää neljästä kuuteen kuukauteen riippuen siitä, miten usein sitä käytetään.

THE HAIR GUIDE

Aidot hiukset ovat käsityötä ja niillä on ainutlaatuisia ominaisuuksia. Näiden ominaisuuksien ansiosta hiuslisäkkeet sekä näyttävät että tuntuvat kuin omilta hiuksiltasi, ja ne tarvitsevat rakkautta ja huolenpitoa kuten me kaikki. Seuraavassa muutama vinkki, miten hoidat helposti hiuksiasi, jotta ne pysyvät kauniina vielä pitempään. Mitä harvemmin peset ja muotoilet hiuslisäkkeitä, sitä kauemmin ne kestävät.

Käytä lämpösuojaa muotoillessasi hiuksia

Hiuslisäkkeiden käyttö on hauskaa, ja ne antavat paljon mahdollisuuksia leikkiä eri pituuksilla, tehosteväreillä ja volyymilla. Lisäkkeitä voi myös leikata ja muotoilla juuri omaan lookiinsa sopiviksi. Jos käytät muotoilussa lämpörautaa, hiuksiin kannattaa suihkuttaa ensin lämpösuojaa.

Huomaa, että hiuslisäkkeen pohjaverkko voi sulaa, jos se joutuu kosketuksiin lämmön kanssa. Emme suosittele tupeerausta.

Pesu

Kiinnitä lisäke peruukkipäähän neuloilla, tavalliset nuppineulat käyvät hyvin. (Jos sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää peruukkipäätä, voit käyttää apunasi myös kämmenesi yläpuolta.) Harjaa lisäke varovasti ennen pesua ja selvitä mahdolliset takut. Käytä pehmeää hiusharjaa, aloita latvoista ja jatka ylöspäin osio kerrallaan. Jätä hiusosio kiinni peruukkipäähän, kunnes haluat käyttää sitä uudelleen.

Huuhtele hiukset haalealla vedellä, levitä shampoo ja sen jälkeen hoitoaine. Vältä hankaamista. Huuhtele hiukset huolellisesti pesun ja hoitoaineen levityksen jälkeen. Vältä hoitoaineen ja naamion joutumista hiusten solmukohtiin eli lisäkkeen pohjaan. Painele liika vesi varovasti pois pyyheliinalla. Lisäke kannattaa jättää peruukkipäähän kuivumaan.

Jos föönaat hiukset, muista föönata hiukset ylhäältä alaspäin ja käyttää peruukin pohjan lähellä riittävän alhaista lämpötilaa, sillä verkko voi sulaa.

Irrota lisäke, kun menet nukkumaan, treenaamaan & suihkuun

Top Piece -osio sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kun olet menossa nukkumaan, treenaamaan tai suihkuun, se on helppo napsauttaa irti klipsejä taivuttamalla.

Tee jakaus

Aloita kastelemalla varovasti se kohta, johon haluat tehdä jakauksen. Tee jakaus harjaamalla kohtaa varovasti pehmeällä harjalla. Käytä tarvittaessa fööniä jakauksen muotoiluun ja föönaa hiukset ylhäältä alaspäin, mutta älä puhalla lämpöä liian lähelle verkkoa.

Värjää hoitavalla värinaamiolla

Jos haluat värjätä hiuksia, suosittelemme hoitavia värinaamioitamme. Emme voi ottaa vastuuta sellaisilla tuotteilla tehdyistä värikäsittelyistä tai vaalennuksista, joita emme ole itse testanneet. Siksi niiden käyttö tapahtuu omalla vastuulla.