€ EUR
  • $ USD
  • £ GBP
  • € EUR
  • SEK
  • NOK
  • DKK
  • € EUR
  • € EUR
  • € EUR
  • PLN
Rapunzel of Sweden - Hiustenpidennykset - Hiuslisäkkeet
09 4245 0923
Inspiraatiota & Tietoa
Salonki & Kauppa
Ostoskorisi on tyhjä
 
 
Instagram #1
Instagram #2
Instagram #3
Instagram #4
Älä unohda tarkistaa kampanjoitamme ja tarjouksiamme!
KampanjaTilaus yli 50€, ilmainen tuote
KampanjaTilaus yli 100€, ilmainen toimitus
KampanjaTilaus yli 200€, ilmainen tuote

Hiustenpidennykset & Hiuslisäkkeet - Nettimyymälä

Vapaa toimitus kun ostat tuotteita 100€ edestä.
Clip-on setti
Osta nyt
Hiushoitopaketti
Osta nyt
Osta 6 maksa 5
Osta nyt
Ennen & Jälkeen kuvia
Ennen & Jälkeen kuvia
Löydä hiusvärisi
Valikoimamme yli 40 väristä löytyy sinulle varmasti se oikea! Katso värikarttaamme.
Kysy hiuslisäkeasiantuntijoiltamme.
Pätevät hiuslisäkeasiantuntijamme auttavat sinua kysymyksissäsi ja ohjaavat sinut oikealle polulle hiuslisäkeviidakon läpi. Vastaamme sinulle 24 tunnin kuluessa joka arkipäivä. 
 
Hiustenmuotoiluvälineet
Hiustenmuotoiluvälineet
Osta nyt
Hollywood-kutrien taikominen ei ole koskaan ollut näin helppoa!
Hiustenmuotoilutuotteet
Hiustenmuotoilutuotteet
Osta nyt
Täältä löydät apuvälineet unelmakampausten luomiseen.
Hiustenhoito
Hiustenhoito
Osta nyt
Hoida hiuksiasi ja hiustenpidennyksiäsi parhaalla tavalla ja oikeilla tuotteilla.
Hiuslisäkkeet
Hiuslisäkkeet
Osta nyt
Luo arkipäiväinen tai juhlava kampaus, helposti ja yksinkertaisesti!

Stars by Rapunzel

 
Stars by Rapunzel

Liity Rapunzelin maailmaan

Seuraa meitä Facebookissa

Tulet olemaan ensimmäinen ottamaan osaa viimeisimmistä tapahtumista. Hae inspiraatiota ja ota osaa erikoistarjouksista ja kampanjoista. Katso mullistavia ennen ja jälkeen kuvia ja kampauksia jotka Rapunzel ja fanimme ovat luoneet.

 

Julkaise uusi Rapunzel ulkonäkösi meidän facebook sivuille.  Facebook.com/rapunzelofsweden

Rapunzel blogi

Seuraa meitä kulissien takaa ja saa kuvan siitä mitä tapahtuu Rapunzelissa. Hae inspiraatiota meidän mullistavista ennen ja jälkeen kuvista ja kampauksista niin olet ajan tasalla.

 

www.Rapunzelblog.com

Rapunzel Instagram

Seuraa meitä useammin kulissien takaa. Me dokumentoimme mitä tapahtuu kuvien muodossa. Sinä tulet olemaan se ensimmäinen näkemään viimeisimmät trendit! Hae inspiraatiota meidän mullistavista hiuskuvista!

 

Jaa Rapunzel tapahtumiasi: @rapunzelofsweden

instagram.com/rapunzelofsweden

Rapunzel Youtube

Katso meidän ihanaa Rapunzel TV:tä. Täällä voit katsoa miten käytät hiustenpidennyksiä, miten luot kampauksia ja näet tuotteemme läheltä. Uudista itsesi nopeasti ja helposti vain muutamassa minuutissa!

 

www.youtube.com/Rapunzelofsweden

Hair extensions - Hiustenpidennysten ja hiuslikkäiden asiantuntijat. 

 

Me, jotka työskentelemme Rapunzel of Swedenissä, olemme hiustenpidennysten asiantuntijota ja jotkut ovat kampaajia ja hiustenpidennys alan opettajia jotka ovat työskennelleet kuuluisuuksien kanssa ympäri maailmaa. Hiukset ovat erikoisuutemme.

 

Työskentelemme ryhmässä jonka tavoitteena on asiakkaiden hyvä palvelu. Hiustenpidennykset ovat kehitelty kampaajien ja yksityishenkilöiden käytettäväksi. Kaikki ovat oikeutettuja saamaan unelmiensa hiukset joko kampaajan avulla tai ystävän auttamana tai kiinnittämällä hiustenpidennykset itse.

 

Hiustenpidennys menetelmät - HIUSLISÄKKEET

 

 

Rapunzel tarjoaa juuri sinulle sopivia käteviä hiustenpidennys menetelmiä, jotka sopivat juuri sinulle!, n. s. hair extensions menetelmiä.

 

Voit valita useiden hiustenpidennys menetelmien välillä. Toimitamme laadukkaita tuotteita niinkuin clip on hiustenpidennykset, sinettipidennykset, hiusnauhat, hiuslisäkkeet, hiusraidat, teippipidennykset, peruukit j.ne. eurooppalaiset hiustenpidennykset, ruotsalaiset hiustenpidennykset j.ne. joten saat upean hiustenpidennys tuloksen. Hiuslisäkkeet ovat paras tapa saada viehättävä ulkonäkö nopeasti ja helposti. Tilaa hiustenpidennykset heti!

 

Myymme ainoastaan Ruotsalaista tavara merkkiämme "Rapunzel of Sweden". Olemme Ruotsissa se ensimmäinen hiustenpidennysten tavara merkki. Rapunzel of Sweden luotiin jotta naiset voisivat saada volyymiä, pituutta ja laatua kampauksiinsa. Yritämme olla avuksi naisille jotka haluavat luottaa ulkonäköönsä ja jotka haluavat loistaa. Omistuksella, tehtaalta, koko matkan sinulle, lopulliselle asiakkaallemme, voimme taata erittäin korkean hiustenpidennys laadun Pohjoismaissa. Tehtaallamme varmistamme hiuslisäke tuotteiden korkean laadun ja yritämme työskennellä ympäristöystävällisesti! Me myymme laadukasta tavara merkkiämme Ruotsista yli kymmeneen eri maahan säännöllisesti. Yritämme jatkuvasti parantaa hiustenpidennys menetelmiämme asiakkaittemme eduksi ja yritämme jatkuvasti olla alan kehityksen kärjessä. Jos valitset meidät hiustenpidennys- ja hiuslisäke tuotteittesi toimittajaksi voimme taata että tulet olemaan tyytyväinen ja että saat luotettavan yhteistyökumppanin.